Unikt och explicit – innehållet får aldrig bli generellt

Företag som vill nå ut med vilka produkter och tjänster de tillhandahåller måste fokusera på att använda texter som är beskrivande och informativa, strukturerade och unika. Desto mer genomarbetade texter, desto större är chansen att ranka högt på Googles träfflista. Företag som använder sig av generellt skrivna texter riskerar att hamna långt ner bland sökträffarna. Däremot, företag som vässar pennan och nyanserar sitt innehåll (content) har större chans att ranka högt och att bli hittad av potentiella kunder. Kunder vet oftast vad de söker efter och knappar in specifika sökord. Så, unika och explicita texter är en del av konceptet för företag som vill öka sin omsättning.

 

 

Google använder sig av avancerade och automatiserade rankingsystem. Beskrivande rubriker och underrubriker utgör en hörnsten till att sticka ut i bruset av information. Det gör även en summering av textinnehållet på sidan samt unikt och informativt innehåll som gärna är förankrat till en referens. Företag vars texter är massproducerade och generella i sitt slag behöver se över sitt content och skapa nytt och unikt innehåll.

På Textfabriken arbetar vi med att skapa texter med unikt och målgruppsanpassat innehåll. Vi ramar in texterna med träffsäkra rubriker och underrubriker. Hör av dig till oss på info@textfabriken.com. Vi skriver texter och gör språkberbetning inom en rad olika genrer.

Information om vilka ingredienser som skapar det bästa innehållet i en text finns att läsa här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *