Nyskrivet

Behöver du produktbeskrivningar till din onlinebutik? Inspirerande blogginlägg? Eller kanske nya landningssidor som får ditt företag att rankas högt av sökmotorerna? Textfabriken producerar nytt innehåll på svenska och engelska, anpassat både för kunden och för Google.

Översatt

Se till att dina texter inte bara är översatta utan även anpassade till målgruppen! Vi kan hjälpa dig med översättning och lokalisering av dina texter till svenska från engelska, danska och norska. Vi har lång erfarenhet av att översätta texter inom alla möjliga och (nästan) omöjliga områden. Nå ut till generation Z genom att kommunicera på deras språk! På Textfabriken kan vi hjälpa dig med översättning och lokalisering av dina texter som riktar sig till en yngre målgrupp från svenska till engelska.

Korrekturläst

Rätt och korrekt språk ger ett seriöst intryck. Textfabriken korrekturläser texter inom en rad olika genres. Vårt korrekturverktyg är Språkrådets ”Svenska skrivregler”. Kunder är välkomna att meddela oss om ni önskar att vi jobbar efter specifika ordlistor/format för era branschspecifika texter.